Tony Hawk's Proving Ground

Tony Hawk's Proving Ground 1.00.00

Lekker stunten op je skateboard

VOOR

  • Eenvoudige besturing
  • Veel levels en uitdagingen

TEGEN

  • Eenvoudige graphics
  • Niet voor touchscreen-telefoons

Goed
7

Tony Hawk's Proving Ground is een gratis skateboardspel voor je Java telefoon. Je bent Tony Hawk, de skate-legende die al in menig computerspel figureerde.

Je moet in verschillende levels je trukendoos uit de kast halen. In het scherm krijg je een knoppencombinatie te zien die je exact moet nabootsen om mooie stunts op je skateboard uit te voeren. De besturing van Tony Hawk's Proving Ground vindt geheel plaats met de knoppen 2, 4, 6 en 8. Net als in de populaire console-versie moet je in Tony Hawk's Proving Ground ook verborgen videotapes vinden, de letters S,K,A,T en E verzamelen en dozen kapot skaten.

Grafisch is Tony Hawk's Proving Ground niet bijster speciaal. De game speelt echter best lekker. Tenminste, als je geen telefoon met touchscreen hebt. Je hebt immers een toestel met knoppen nodig om Tony Hawk te besturen.

Tony Hawk's Proving Ground is een leuk spel voor mensen met een oudere telefoon. Door op het juiste moment de correcte knoppen in te drukken, voer je allerlei spectaculaire stunts uit. Voortaan heb je dus alleen een Java toestel nodig om lekker te skaten.

Meeste downloads Actiespellen voor java

Meer
Tony Hawk's Proving Ground

Download

Tony Hawk's Proving Ground 1.00.00

Beoordelingen about Tony Hawk's Proving Ground